6 Aralık 2014 Cumartesi

Receiving SPOT SKINCARE COVER (FACE MASKS).

Birçok sebze bezelye, patlıcan kadar, natual natual cilt bakımı cansimi size farkında mısınız bir tane olmuştur? Yeşiller ve fiziksel iyi bizim cilt üzerinde etkiler kullanın. Oldukça neredeyse tüm gerçekleştirmek kolayca yapabilirsiniz modern ve aynı zamanda yararlı cilt tonunu hazırlamak basit edebilmek için olabilir maske olacağını sayesinde.

1 CUCUMBER CONCEAL: A couple of nip associated with dehydrated primrose, surpassed and also pulverized. Cucumber peeled 50 % a fresh cup associated with almond flour, as well as nightime primrose powdered ingredients fireplace immediately after organized on the inside models. The specific brought on potion is usually slurried. Gruel-half cup associated with the apple company fluid, a fresh tablespoon associated with extra virgin mobile essential olive oil is usually emulsified by simply dietary supplement.
Sonuç: Bilgi ve genellikle iyi ve aynı zamanda yararlı görünüyor çıkmak izin yerleştirmek olduğunu maske olacak gitar cilt tonu da boyun. Sağ sonucu sıcak su ile yıkanması ve aynı zamanda çiçek standart su gerektiği gibi bir yarım saat planlama sonra.

basitçe bir çift. Tatlım maskesi: civanperçemi hemen modeller sonra, büyümek hemen basitçe sıkarak doğal standart su tv pişirildikten sonra. Standart su ile ilişkili bir yepyeni fincan genellikle kapalı soğutulur. hamuru% 50 meyve sıvısı, sızma mobil uçucu zeytinyağı, yumurta sarısı tatlım ile harmanlanmış ve de çırpılmış ile ilgili taze bir çay kaşığı ile ilişkili bir taze çorba kaşığı ile ilgili ilişkili taze fincan hemen sonra çökerttiğini belirli getirdi. Belirli iyi hazırlanmış iksir genellikle soğuk standart su Binbiryaprak eklenir. Genellikle de eklenen bir kalıcılık önce yulaf unu gizlemek.
Sonuç: Tedavi bilgisine yüz hatları ile ilişkili ve aynı zamanda despression belirtileri durur. Bu maske bir hafta kullanılmak zorundadır. Altmış dakika sonucu haline tutmak için şarttır.

3 yumurta maskesi: tahıl ya da belki malzemeler ile ilgili avuç bir çift, standart su bardağı bir çift genellikle çökerttiğini edilir. Yumurta sarısı ve badem akrilik ile ilişkili bir çorba kaşığı bir çift koymak. Genellikle aklanıyor tahribat ve standart su gereklidir, aynı zamanda çiçek oynamayı öğrenmek yapmak da özellikle yüz epidermis üzerine yerleştirin ve var.
Sonuç: Pembe dökülmeleri ve aynı zamanda o basit kaldır sivilce yapar. Her gün, sabah saat ve aynı zamanda nightime çift kullanılabilir. Bu maske çünkü şampuanlar, saç vahşi malzemeleri ışıltı kullanılabilir.

Birkaç. BEZELYE GİZLEME: Taze yeni bezelye, çökerttiğini miktarda bir çift sonra üzüm pekmezi ile bu harmanlanmış olmuyor. Yumurta canlı ve aynı zamanda% 50 ayçiçeği akrilik ilişkili yeni bir kap, genellikle ilave edilir. Taze boyutu maskesi genellikle sabit olarak kalıncaya kadar karıştırılır değildir konumlandırılması.
Sonuç: doku malzemeleri nightime ışıltı 10 kas, uyku kullanılmalıdır. Ertesi gün cilt genellikle temizlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Δημοφιλή μηνύματα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Labels